سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تماس تلفنی وزیر خارجه بلغارستان با امیرعبداللهیان

تماس تلفنی وزیر خارجه بلغارستان با امیرعبداللهیان وزیر خارجه بلغارستان امروز در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان بر آمادگی این کشور برای گسترش روابط با ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر «سوتلان استوئف» وزیر امور خارجه بلغارستان امروز (سه شنبه) در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، ضمن تبریک مجدد انتصاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کشورش را برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران مورد تاکید قرار داد. 

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، بر ضرورت گسترش و تعمیق همکاری‌ها تاکید کرد. 

امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از افزایش حجم مناسبات تجاری، ابراز امیدواری کرد روابط تجاری با تلاش مشترک متناسب با ظرفیت‌های دو کشور بیش از پیش توسعه یابد. 

برگزاری کمیته مشورتی سیاسی، برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی، برقراری پرواز مستقیم بین دو کشور و همکاری در بخش‌های صنعتی، علمی و فناوری، گردشگری از جمله دیگر موضوعاتی بود که در گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلغارستان مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

* تبریک وزرای خارجه گرجستان و استونی

به گزارش فارس، علاوه بر این، وزرای خارجه گرجستان و استونی نیز اخیرا در پیام های جداگانه به امیرعبداللهیان تبریک گفتند.

بر اساس این گزاذش، «دیوید زالکالیانی» وزیر امور خارجه گرجستان در پیامی خطاب به حسین امیرعبداللهیان انتخاب وی به این سمت را تبریک گفت و برای امیرعبداللهیان در تلاش برای گسترش صلح، امنیت و شکوفایی جمهوری اسلامی ایران آرزوی موفقیت کرد.

وزیر امور خارجه گرجستان ابراز اطمینان کرد، در دوره جدید، فرصتهای جدید برای همکاریهای آتی بین جمهوری اسلامی ایران و گرجستان جهت حفظ منافع دو کشور ایجاد خواهد شد. 

وی تصریح کرد: مشتاقانه منتظر همکاریهای آتی بین دو کشور هستم.

علاوه بر این، خانم «ایوا- ماریا لییمِتس»  وزیر امور خارجه استونی در پیامی خطاب به وزیر امور خارجه، انتخاب وی به این سمت را تبریک گفت و برای امیرعبداللهیان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

وزیر امور خارجه استونی در این پیام ابراز علاقه کرد با امیرعبداللهیان در جهت تقویت مناسبات دوجانبه فیمابین و همچنین مشارکت سازنده در موضوعات چندجانبه همکاری کند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار